Laurent Brotte

2022
Geproefd op 6 november 2023

'Ontdek uw cadeau!' spoort het achteretiket aan. Na het inscannen van de QR-code klinkt meteen de jubel: U Heeft Gewonnen! En wel een Postcodeloterij-achtig presentje in de vorm van een gratis bezoek aan het wijnmuseum van Laurent Brotte. Het enige dat u ervoor hoeft te doen is naar het zuiden van de Rhône te rijden. Daar kunt u dan op het domein van de firma waarschijnlijk een collectie oude kurkentrekkers bekijken plus foto's en gravures over hoe het er vroeger allemaal aan toe ging.

Enfin. Of beter gezegd: en vin. Eerst maar eens even deze verse oogst rood openmaken om ons ervan te vergewissen dat we niet ter plekke de aandrang krijgen om de kunstwerken met een bijl of spuitbus te lijf te gaan. Maar dat is niet het geval. Volfruitige vacqueyras. Volgepakt met donker rood en zwart fruit, een kittig pepertje en soepele zwier. Geen meesterwerk maar daar is de prijs dan ook naar.

wine-score-star
Rood
- Vacqueyras - Frankrijk
Te koop bij Prijs
Aldi € 9.99
wine-score-star
Rood
- Vacqueyras - Frankrijk
Te koop bij Prijs
Aldi € 9.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.