Château Camp del Saltre Malbec ‘Le Saltre Rosé’ - De Grote Hamersma

Château Camp del Saltre

Malbec 'Le Saltre Rosé' 2023
Geproefd op 22 mei 2024

Gemaakt op een domein waar niet louter de Franse tricolore wappert maar ook de Hollandse driekleur. Tukker 'met een Frans hart' Patrick Banis is er doende, samen met zoon Storm die ook al belangstelling toont. Met de helpende hand van buur-wijnmakers Gerard en Dominique Delbru (de vorige eigenaren van de wijngaarden rondom het château) worden er prima wijnen gemaakt.

Enfin, een zoveelste uitvoering van Ik Vertrek, waarin een landgenoot het geluk zoekt in den vreemde. Lijkt gevonden en het wordt bovendien gedeeld. Niet alleen in de vorm van goed gemaakte wijnen maar het château fungeert tevens als trouwlocatie en verhuurt ook fijne appartementen en stijlvolle bijgebouwen.

En als je er dan toch bent, proef dan meteen deze deze rosé van cahors-thuisdruif malbec. Defilé van zomerkoninkjes, rijpe frambozen in het gevolg, een knipoog van een perzik, een spatje grapefruit en wat subtiele kruiderij.

 

wine-score-star
Rosé
- Côtes du Lot - Frankrijk
Producent: Château Camp del Saltre malbec >
13%
medium
Te koop bij Prijs
Heisterkamp € 11.90
wine-score-star
Rosé
- Côtes du Lot - Frankrijk
Producent: Château Camp del Saltre
malbec >
13%
medium
Te koop bij Prijs
Heisterkamp € 11.90
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.