De Grote Hamersma Wijncursus

De afgelopen maanden hebben we – op veler verzoek – de De Grote Hamersma wijncursus ontwikkeld. Deze bestaat uit 12 hoofdstukken, telt even zoveel video’s en 120 multiple choice vragen.

Ideaal als je je dorst naar informatie wil lessen, die wand aan wijnen in de supermarkt niet meer als the wall of shame wilt ervaren en niet meer van de kaart wil raken van een wijnkaart. Of gewoon, als je eenvoudigweg wat meer te weten wil komen over wijn, de mooiste drank ter wereld. Hoe dan ook, daar is ie dan. En weliswaar kun je ‘m helemaal online volgen maar daarbij laten we je niet op een droogje staan.

Voor de € 159,00 die de cursus kost, ontvang je ook nog eens 9 wijnen die goed door het proefteam van De Grote Hamersma beoordeeld zijn. Zo kun je het geleerde ook direct aan de praktijk toetsen. En heb je de cursus met goed succes volbracht dan wacht je nog een mooie bonus. 

Niet alleen ontvang je het officiële Wijnproefessional diploma (staat schitterend boven je flessenrek) bovendien kun je vanaf dat moment als gecertificeerd Wijnproefessional op De Grote Hamersma jouw proefnotities op onze site laten verschijnen en met alle andere liefhebbers delen. En als best bezochte wijnwebsite van Nederland zijn dat er veel, heel veel.

Kortom, wil je ook wijnkennis vergroten en Wijnproefessional worden of de cursus qua de naderende feestdagen iemand cadeau doen? Bestellen kun je hier!