Online Wijnproeverijen - De Grote Hamersma

Online Wijnproeverijen

Restaurants gesloten.
Wijnfestivals gecancelled.
Proeverijen gaan niet door.

Gelukkig komen we niet op een droogje te zitten. 

Er komen steeds meer initiatieven waarbij we online lekker toch ‘on wine’ kunnen: proeverijen die op meer dan veilige afstand gegeven worden door professionals uit het wijnvak. 

Op deze pagina gaan we deze initiatieven voor je verzamelen.

En heb je er zelf nog een aan toe te voegen: laat weten, info@degrotehamersma.nl

De Grote Hamersma. We komen zelf ook met een live online wijnproeverij! Harold en Esmee zullen een informele DGH online wijnproeverij hosten, deze keer aan de hand van een aantal wijnen van Albert Heijn. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te kijken, en nog leuker: mee te proeven! Zondag 3 mei, 16:00 uur, te volgen via Facebook of deze site. 

Half Es gaat omdat Koningsdag 2020 Woningsdag wordt er thuis een feestje van maken! Direct na de thuistoost op de 53ste verjaardag van onze koning beginnen ze met een Online Wijnproeverij, live uitgezonden via Instagram en begint om 16:00. 

Zoldering stelt wekelijks twee boxen samen met wijnen van hun wijnkaart. Je kunt een box van 3 of 6 flessen bestellen en die op zaterdag of zondag tussen 16:00 en 18:00 ophalen of op afspraak. Binnen een straal van 3 kilometer brengen ze ‘m ook graag bij je thuis. In de week erna zetten ze dinsdag tot en met zondag elke dag een filmpje online met info over een van de wijnen.

De Ware Jacob geeft de komende meerdere online wijnproeverijen, schrijf je in en kies een dag waarop je mee wilt doen.

Henri Bloem Arnhem  biedt een pakket voor online gezellig proeven met je vrienden (geen verzendkosten): "Je vertelt ons welk thema je wilt (rood, wit, druivensoort, land, wijngebied). Wij selecteren 3 verschillende wijnen en pakken die onherkenbaar in, zodat ook jij niet weet wat erin zit".

Elise Moeskops - twee keer per week
Altijd al die wijnproeverij willen doen ‘onder deskundige leiding van? ’ Nu is het er de tijd voor. En je kunt ‘m op veilige afstand doen. Zo gaat Elise Moeskops, het wijngeweten van restaurant Lastage (*) en Lazuur twee keer per week een begeleide proeverij geven, te beginnen op 25 maart met de Loire. Daarna zijn Portugal, Riesling en Noord-Italië aan de beurt. Meer informatie krijg je via Instagram: @elisemoeskops of je mailt naar wijn@restaurantlastage.nl

Le Vineur geeft iedere vrijdag om 17.00 een Online Wine Tasting (OWT)! "Onder begeleiding van onze gastheer Kariem proeven we samen 3 verschillende wijnen."

B.J. de Logie geeft een virtuele livewijnproeverij voor je eigen groep. "Een kleine wijnreis door Europa". Online wijnproeverij in je eigen huiskamer; met elkaar bespreken we de wijnen via een Skype-link (applicatie niet vereist). 



Alle artikelen in de categorie:

Top 10 supermarkt sauvignon blanc onder 10 euro

Hier vind je de actuele top 10 supermarkt sauvignon blanc onder 10 euro van alle door ons geproefde en beoordeelde wijnen. Maar er zijn nog veel meer lekkere sauvignon blanc wijnen daarom vind je hier...

Top 10 rosé onder 10 euro

Welkom bij De Grote Hamersma, waar we de top 10 rosé wijnen onder de 10 euro presenteren. Ontdek betaalbare rosés die je smaakpapillen zullen verrassen zonder je portemonnee te belasten. Onze select...

Groene rosé

De zon draait al weer warm. De natuur heeft weer kleur op de wangen. En daarmee neemt ook de dorst naar de vrolijkste aller wijnsoorten toe. Alle seinen staan weer op groen voor rosé. Nog even voor a...

Online Wijnproeverijen

Restaurants gesloten. Wijnfestivals gecancelled. Proeverijen gaan niet door. Gelukkig komen we niet op een droogje te zitten.  Er komen steeds meer initiatieven waarbij we online lekker toch ‘o...

Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.