Top 10 Henri Bloem wijnen

Hieronder vind je de top 10 van de door ons geproefde en beoordeelde Henri Bloem wijnen. Maar er zijn er nog veel meer die een goede score hebben gekregen van De Grote Hamersma, je kunt ze hier vinden

Château des Adouzes
wine-score-star
Rood 17 januari 2021
Château des Adouzes
Le Tigre 2018
- Faugères
Le Tigre sluipt door intense donkerte. Wijn met dierlijk instinct. Ruikt rauw...
€ 8,95
Domaine Bott-Geyl
wine-score-star
Wit 13 maart 2021
Domaine Bott-Geyl
Pinot Blanc 2019
- Alsace
Vanaf 2000 biologisch. Tandje strenger in de leer anno 2002: biologisch-dynamisch. Resultaat:...
€ 8,95
Weingut Künstler
wine-score-star
Wit 24 mei 2021
Weingut Künstler
Riesling trocken 2020
- Rheingau
Künstler. Anno 1648. Dat betekent dus dat ze 370 jaar hebben kunnen...
€ 9,95
wine-score-star
Rood 7 februari 2021
Domaine la Colombette
élevé en fûts de chêne, Demi-muidPinot noir 2020
- Pays d’Hérault
Lang geleden bezochten we een Vlaams wijnkasteel. De wijnen waren volgens de...
€ 8,50
wine-score-star
Wit 7 februari 2021
Domaine Reine Juliette
Terres Rouges Picpoul de pinet 2019
- Picpoul de Pinet
Picpoul de pinet, gemaakt van druif piquepoul bij Pinet, wordt immer omschreven...
€ 6,95
Domaine Reine Juliette
wine-score-regular
Wit 11 december 2021
Domaine Reine Juliette
Sauvignon 2020
- Pays d’Oc
Sauvignon uit het zuiden. Meestal sufgezonnebaadde saaipieten. Wee, warm, frisheid missend. Maar...
€ 6,50
Domaine Moulinier
wine-score-regular
Rood 18 december 2020
Domaine Moulinier
Tradition 2016
- Saint-Chinian
De 'zuidschuit' meert ook dit jaar weer aan. Traditie, al is mourvèdre...
€ 6,95

Rianne Ogink: Handenvol biodynamische koeienpoep
“Some career choices led me to this”. Dat is wat ik dacht toen ik op een blauwe maandag gefermenteerde schijt uit 132 opgegraven koehoorns stond te peuteren.
Rianne Ogink: Een primeur in Bordeaux
Even voor een dagje geen student, maar weer als sommelier op pad. Heerlijk was het! Met het team van wijnkoperij Okhuysen mocht ik de fameuze ‘en primeur’ wijnen proeven op de rech....
Job Seuren: De invloed van geur in een restaurant
In de eerste les van elke basiscursus wijn leer je een ding als eerste: proeven doe je met je neus. Ben je verkouden en je ruikt niks heb je ook niks aan wijnproeven, want je proef....