Airtender is een 100 procent Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het gebruik van lucht en vacuüm om geuren en smaken van wijn en andere consumptieartikelen beter tot hun recht te laten komen en deze langer te bewaren. Maximum Taste Minimum Waste luidt hun motto. En dat blijkt geen loze belofte. Zo hebben wij met zowel professionele proevers en gewone wijnliefhebbers de aerator, een precisiebeluchter, en de vacuümpomp geprobeerd.

En eerlijk is eerlijk: eerst was daar best de nodige scepsis. Maar na gebruik waren we, net zo eerlijk is eerlijk, direct onder de indruk. Niet zozeer omdat beide gemaakt zijn van gerecycled en duurzaam materiaal, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, in een CO2- vriendelijk werkende fabriek in ons eigen Friesland.

Nu 15% korting met code HAMERSMA

Maar vooral omdat zowel de aerator als de vacuümpomp doet wat ie belooft. De aerator zorgde ervoor dat geur en smaak van gewone en premium wijnen zich direct beter presenteerden (‘Super!’ was de reactie van een toonaangevende bordeauxproducent). Bovendien bleef de wijn in de aangebroken fles dankzij de vacuümpomp 5x langer prima ruiken en smaken. Zonder dat hier gas of andere toevoegingen voor nodig waren.


WINE AERATOR PACK


WINE VACUUM PACKWINE LOVERS PACKkijk voor meer informatie en de webshop op airtender.com