The High Road

The High Road zoekt het hoger op. Vrienden en vrienden in wijn Les Sweidan en Mike Church hebben zich geheel en compleet in Bordeaux verloren. Een single mindedness die Les bijvoorbeeld lid deed worden van de Commanderie de Bordeaux en Afrique de Sud. En dat smaakte dermate naar meer dat hij in 2003 samen met Mike Church besloot om boutique n├ęgociant producer te worden. Les is more, zou je kunnen zeggen. Met minder dan het beste wordt dan ook geen genoegen genomen. 

The High Road betrekt de beste bordeauxvarietals van premium wijngaarden (3-4 hectare) uit de Golden Triangle in Stellenbosch. Vervolgens valt een uiterst secure behandeling het fruit ten deel. Met de hand plukken, vervoer in kleine manden om kneuzing en vroegtijdige fermentatie te voorkomen, een nacht terug koelen in de wijnkelder, sorteren op de table de tri en een langdurige, langzame fermentatie op constante temperatuur. Dat voor de lagering het meest kwalitatieve Franse eiken wordt ingezet zal niemand verbazen. 

De minieme hoeveelheden die The High Road produceert kennen een high demand. Dermate zelfs dat Sweidan en Church binnenkort waarschijnlijk genoodzaakt zijn om met allocaties te gaan werken. 

Voor meer informatie over The High Road kunt u contact opnemen met Nadine Roets

wine@thehighroad.co.za

www.thehighroad.co.za

+27 76 044 5020

vol Rood
4 mei 2021
The High Road
Classique 2017
- Stellenbosch
Classique. Kun je wel stellen. Al laat een klein nieuwe wereldzoetje in de afdronk zich niet kalt stellen. Tot in de puntjes verzorgde bordeauxblend. Het koel van cassis, het donkere....

Te koop bij Wijn zoekt importeur

ntb
vol Rood
4 mei 2021
The High Road
Director's Reserve 2017
Sterwijn
- Stellenbosch
De Classique van The High Road al zo'n klassieker. Maar de Director's Reserve biedt nog iets meer, extra petit verdot in de blend bijvoorbeeld. Slaat de viooltjestoets aan die zachtjes....

Te koop bij Wijn zoekt importeur

ntb