J. Lohr Winery Cypress Chardonnay - De Grote Hamersma

J. Lohr Winery

Cypress Chardonnay 2017
Geproefd op 18 januari 2020

Het is al weer een tijdje terug, de inauguratie van Donald Trump. Hillary wordt nog wel eens gillend wakker. Zo ook een hele hoop andere Democarten. Enfin, onderdeel van de feestelijkheden: een inauguratielunch. En daarbij werd wijn geschonken. Amerikaanse, dat spreekt.

Rood: Black Stallion Cabernet Sauvignon 2012. Als aperitief was er Korbel’s Special Inaugural Cuvée of  ‘California Champagne’. Kan ‘m een klacht opleveren van het Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne. Champagne mag alleen Champagne heten als het die regio komt. De Donald zal er lak aan hebben. Zoals ie dat wel aan meer zaken heeft.

En wat werd er als wit geschonken? J. Lohr Arroyo Vista Chardonnay 2013. Hier hebben we Lohr's instappertje te pakken, Cypress. Rondom gevuld, tropenverplaatsingen, roomboterrondingen. Grab them by the pineapple

wine-score-star
Wit
- Californië - Verenigde Staten
Producent: J. Lohr Winery chardonnay >
13,5%
vol
Te koop bij Prijs
Kwast Wijnkopers € 11.80
wine-score-star
Wit
- Californië - Verenigde Staten
Producent: J. Lohr Winery
chardonnay >
13,5%
vol
Te koop bij Prijs
Kwast Wijnkopers € 11.80
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.