Mme Aly Duhr et Fils Riesling Grand Premier Cru ‘Mertert Herrenberg’ - De Grote Hamersma

Mme Aly Duhr et Fils

Riesling Grand Premier Cru 'Mertert Herrenberg' 2018
Geproefd op 1 februari 2020

Aly Duhr. In Luxemburg is er ook nog een Abi Duhr actief maar die is van het manlijke geslacht en exploiteert het felbegeerde, veelvuldig gelauwerde Château Pauqué. We kunnen zijn wijnen aanbevelen. Op Bourgondische leest geschoeid, van wereldklasse en geruststellend kostbaar. Er is een aantal op deze website te vinden. 

Hier hebben we te maken mevrouw Aly en haar zonen. En die zijn met een minder hoge kassa-aanslag tevreden Maar niet met een mindere kwaliteit. Maak kennis met Riesling Grand Premier Cru  'Mertert Herrenberg.' Is afkomstig van een van de vijftig individuele wijngaarden die langs de Moezel liggen. Want die stopt niet met stromen bij de grens van Duitsland en Luxemburg. 

En laat ook die riesling stromen. Voor het geld hoef je het niet te laten. Bloesemend, rijpe appel, honing, een sinasappelbittertje en droog maar niet strak. Erg fraai. 

wine-score-star
Wit
- Moselle Luxembourgeoise - Luxemburg
Producent: Mme Aly Duhr et Fils riesling >
12,5%
medium
Sterwijn
Te koop bij Prijs
Wijnkoperij Alex Storms € 12.95
wine-score-star
Wit
- Moselle Luxembourgeoise - Luxemburg
Producent: Mme Aly Duhr et Fils
riesling >
12,5%
medium
Sterwijn
Te koop bij Prijs
Wijnkoperij Alex Storms € 12.95
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.