Druk My Niet Wines C68 - De Grote Hamersma

Druk My Niet Wines

C68 2017
Geproefd op 2 juni 2020

Boutique winery. Op de een of andere manier wel toepasselijk in een regio die Paarl heet. Druk My Niet. Slow wine producent. Duurzaam producerend. Lid van het Biodiversity Initiative. Sinds 2016 werkend met Alexandra McFarlane, een wijnmaakster die zowel in Australië als in Zuid-Afrika de grote namen op haar cv kon zetten, respectievelijk Henschke en De Toren. Enfin, die wenste dan ook geen kinderachtig wit te maken.

Trok er wat eikenhout voor uit, schuwde bâtonnage niet en liet vervolgens de natuur zijn gang gaan. En ook die laatstgenoemde heeft er geen potje van gemaakt. Van links naar rechts gevuld wit. Perentaart, appelcrumble, zoete popcorn, karamelkraakje, een romigheidje en tot slot toch immer weer die geruststellende zuren die hele deklading keuring op hun plek houden, strak koersend richting een schone afdronk. 

wine-score-star
Wit
- Paarl - Zuid-Afrika
Producent: Druk My Niet Wines chenin blanc >
13%
vol
Sterwijn
Te koop bij Prijs
African Wines € 11.25
wine-score-star
Wit
- Paarl - Zuid-Afrika
Producent: Druk My Niet Wines
chenin blanc >
13%
vol
Sterwijn
Te koop bij Prijs
African Wines € 11.25
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.