Geen herbiciden, geen pesticiden, geen kunstmest. Maar niet biologisch gecertificeerd. Vinden ze bij Corino te veel gedoe waarschijnlijk. Kost te veel tijd. Kost te veel geld. Beide besteden ze liever in de wijngaard en in de wijnkelder. Bovendien: ze kennen bedrijven die wel dat zo geliefde EU-logootje voor biologisch geproduceerde wijnen op het achteretiket hebben maar daarvan vinden ze de kwaliteit maar zo-zo. Nee, namen noemen ze niet.
'Misschien een glas proberen zonder logo, dottore?' Graag. Doe nog wat extra zelfs. Gloedvolle, volgepakte barbera. Donker fruit, vette bessen, duistere pruim en een vleugje jodium. De karakteristieke zuren. De beheerste maar zo eigen bitters. Het ontkennen van plat zoet, de schaduwpartijen en het schuilen voor de zon.
Op naar de nebbiolo die de opmaat vormt voor de Barolo van Corino die La Morra op het etiket mag voeren, alwaar de hoogmis voor deze wijn wordt gezongen.