Familie Pos Collection Carmenère - De Grote Hamersma

Familie Pos Collection

Carmenère 2019
Geproefd op 14 augustus 2020

Sorry, maar ik schijn een fenomeen te hebben gemist. De familie Pos (niet te verwarren met de familie Pon overigens) die furore heeft gemaakt in het RTL4 televisieprogramma Helemaal Het Einde. Zodoende kregen ze ook een eigen realityserie, waarin ze gevolgd werden tijdens hun avonturen in Zuid-Amerika, Vamos met de familie Pos. Sorry, ook gemist. Misschien zat ik net op het andere net Ik Vertrek te kijken.

Enfin, in Chili gebeurde iets waar al voor gevreesd werd: ze raakten in de ban van de wijn. En die is nu ook hier te koop. Gemaakt en in een fles gedaan door een grote club ter plaatse. En, helemaal het einde? Nee hoor. De geproefd sauvignon blanc en chardonnay onder de streep. Deze carmenère er net op. Wiebelend maar blijft nog staan. Beetje bramen, beetje pruimen, beetje kersen, snippertje cacao en een koffiebittertje. Vamos dan maar. Op naar de Jan Linders of naar de Poiesz. 

 

 

wine-score-star
Rood
Te koop bij Prijs
Poiesz Supermarkten € 4.99
Jan Linders € 4.99
wine-score-star
Rood
Te koop bij Prijs
Poiesz Supermarkten € 4.99
Jan Linders € 4.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.