Eerst naar Bordeaux om wijn te leren. Vervolgens terug naar Quincy om wijn te maken op de vijf hectaren familiebezit. Zou Adèle Rouzé cum laude geslaagd zijn na het inleveren van een masterscriptie 'Sauvignon Blanc in de na de Tweede Wereldoorlog in verval geraakte appellation Quincy'? Hoe dan ook, ze moet een ijverige studente zijn geweest die het geleerde thans met verve in de praktijk brengt.
Adèle werkt vrijwel biologisch. Ze gebruikt louter organische mest, onkruid laat ze voor wat het is, maaien volstaat. Aldus verklaart zij zichzelf vriendin van flora en fauna. Insecticiden? Natuurlijk niet. Daarbij gist de wijn met druifeigen gisten in temperatuur gecontroleerde roestvrijstalen tanks om vervolgens circa 6 maanden sur lie te gaan. Resulteert in een prachtvondst. Zuiver, subtiel en charmant. Prachtige zuren, kwinkelerende bittertjes, kiezelgetik en van een licht koele witte fruitigheid.