Lievland Vineyards Pinotage ‘Bushvine’ - De Grote Hamersma

Lievland Vineyards

Pinotage 'Bushvine' 2019
Geproefd op 24 maart 2022

Lievland. Leuk taaltje toch, dat Zuid-Afrikaans. In het Engel: Love Land. Associaties met een meerdaags muziekfestival dienen zich aan. Maar daar is zeker de wijn niet zo goed als deze. Glanzend van goede goesting zoals onze zuiderburen dat zo smakelijk duiden en duidelijk met manieren. Zodoende geen gesmijt met de traditionele smeulende autobanden en gegeur met open flesjes nagellakremover. 

Liefde bij de eerste slok. Licht gefruite bosbessen, aardbeien, frambozen, rabarber en VOC-specerijen. Mooie zuren bovendien. En vooruit, een heel licht rokerigheidje. Vanwege de eigenheid. Mooie vondst. En nog beter dan de voorgaande 2018-versie. 

Liever geen pinotage? Er is ook een lekkere Red Blend van cabernet sauvignon en merlot. Liever wit? chardonnay, chenin blanc en sauvignon blanc melden zich voor actieve dienst. Stuk voor stuk van harte aanbevolen. 

wine-score-star
Rood
- Coastal Region - Zuid-Afrika
Producent: Lievland Vineyards pinotage >
13,5%
vol
Duurzaam
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Wijnkoperij De Gouden Ton € 13.95
wine-score-star
Rood
- Coastal Region - Zuid-Afrika
Producent: Lievland Vineyards
pinotage >
13,5%
vol
Duurzaam
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Wijnkoperij De Gouden Ton € 13.95
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.