Bodegas Muga Selección Especial - De Grote Hamersma

Bodegas Muga

Selección Especial 2015
Geproefd op 12 november 2020

De familie Muga. Heeft het wel erg goed voor met Rioja. Grote naam, grote reputatie, grote wijnen. Bovendien van een oogstjaar dat genoteerd staat als ‘excelente’. En dan is dit ook nog eens hun beste wijn. Kortom, dat zit wel goed. In showroomconditie. Bovendien uit een jaar dat wel vergeleken wordt met het oogstjaar 2010 dat als 'excelente' de boeken in ging.

'Kersen met een frambozenglans. Stofvrij. De luxe geur van leer en sandelhout. Zuiver van kleur en smaak. Standaard met alle luxe accessoires' noteerden we over de 2011-editie die nota bene ook geduid wordt als 'excelente'. Maar wel voorzien van de kanttekening dat dit jaar wellicht 'net iets minder was dan 2010.' Enfin, laat die maar verder bakkeleien. Dan gaan wij door met deze 2015 die krachtiger, vleziger en nadrukkelijker overkomt. Wie 'm kan bewaren door zich te beheersen, zit jaren later ook nog goed. Machtig mooie Muga.  

wine-score-star
Rood
- Rioja - Spanje
Te koop bij Prijs
QVSelect € 34.95
wine-score-star
Rood
- Rioja - Spanje
Te koop bij Prijs
QVSelect € 34.95
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.