Waterval Moscato - De Grote Hamersma

Waterval

Moscato 2020
Geproefd op 11 december 2020

Doet me denken aan Moscato d'Asti zonder prik. Dat klinkt in eerste instantie net zo spannend als een porno acteur met een slappe. Is ook nog eens zoet. Maar tóch heeft dit een functie in het wijnlandschap.

Spreekt ongetwijfeld tot de verbeelding van de jeugdige wijndrinker. Ook voor de liefhebbers van een glas 'zoete witte'. Waar zit hem dan het aantrekkelijke in, vraag je je af.

Moscato is de enige druif die ook daadwerkelijk naar druif smaakt. Puur druivensap dus. Met honing, Haribo Perziken en vlierbloesemsiroop. Laag in het alcohol (8%) helpt ook mee aan zijn populariteit. 

Belangrijke boodschap echter voor degene die dit platform voor het eerst bezoekt: die honing, snoepjes en siroop zitten niet echt in de wijn. 

Tenslotte nog een tip van TLC voor de gebruiker van Waterval Moscato: Don't go chasing waterfalls. Please stick to the rivers and the lakes that you're used to. Alhoewel dit bij de jeugdige bezoeker zeker geen belletje zal doen rinkelen.

wine-score-star
Wit
- West-Kaap - Zuid-Afrika
Producent: Waterval moscato >
8%
lichtzoet
Vegan
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Jumbo € 4.99
wine-score-star
Wit
- West-Kaap - Zuid-Afrika
Producent: Waterval
moscato >
8%
lichtzoet
Vegan
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Jumbo € 4.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.