Dr.Loosen Riesling trocken ‘Graacher Domprobst’ GG - De Grote Hamersma

Dr.Loosen

Riesling trocken 'Graacher Domprobst' GG 2018
Geproefd op 21 januari 2021

Dr. Loosen. Moezel-fenomeen. En niet omdat ie cosmetisch arts is en botoxbekkies spuit. Van Ernst Loosen ('Ernie') heeft men de mond wel vol maar dan vanwege (en met) zijn riesling, waarmee hij wereldfaam heeft bereikt. Vast even de smaakpapillen wakker schudden? Drink je dan vast in met zijn Knochentrocken (zie ook daar). Deze trekt even zonder scrupules de pleister van decennialang verdoofde smaakpapillen zodat deze vervolgens helemaal open staan om deze GG in ontvangst te mogen nemen. 

GG: Grosses Gewächs. Godsnakend Goed. Afkomstig van Spitzenlage Graacher Domprobst. Op eenzame hoogte kortom. Ravissant materiaal. Strak als steenslag. Rokerigheid. Witte kiezels. Bergbeek aan de bron. Een mand met witte perzik in een Delicious-special over zomerfruit. Appelboomgaardvergezichten.  De glans van 18 karaats gouderenet. Amandelbloesem in de ochtendmist. GG. Geweldig Genoten. Waarvoor dank.

wine-score-star
Wit
Producent: Dr.Loosen riesling >
12,5%
medium
Sterwijn
Te koop bij Prijs
Karakter Wijnimport € 24.25
wine-score-star
Wit
Producent: Dr.Loosen
riesling >
12,5%
medium
Sterwijn
Te koop bij Prijs
Karakter Wijnimport € 24.25
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.