Weingut Dr. Wagner Riesling Generation V - De Grote Hamersma

Weingut Dr. Wagner

Riesling Generation V 2019
Geproefd op 6 februari 2021

Jaren geleden van dit domein al eens de sekt geproefd. 'Zo onderschat' noteerde ik toen. 'Laten we maar een Sekt-sekte oprichten en als huiswijn deze van Dr. Wagner gaan drinken' stelde ik toen voor. Ook van riesling gemaakt trouwens. Geweldig recept tegen prut-Prosecco, mopper-Champagne en andere vormen van neerslachtigheid. 

Nu hun stille versie in het glas van het domein waar inmiddels de jonge Christiane Wagner de scepter zwaait. Geef mij zo'n dochter. Of veel beter: zo'n dokter. Laat ik mij driemaal daags deze Generation V voorschrijven. Rijp, exotisch, perzikpartje, mandarijntje op sap, fijne zuren tevens met een spatje honing: niet ganz trocken. Zal binnenkort een flesje meenemen naar mijn eigen dochter. Da's ook zo'n liefhebster. En tegen zo'n adoptiezusje uit de Saar heeft ze vast geen bezwaar. 

wine-score-star
Wit
- Armenië - Armenië
Producent: Weingut Dr. Wagner riesling >
10,5%
licht
Te koop bij Prijs
Dokter Maler € 14.10
wine-score-star
Wit
- Armenië - Armenië
Producent: Weingut Dr. Wagner
riesling >
10,5%
licht
Te koop bij Prijs
Dokter Maler € 14.10
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.