Leitz Cabernet Sauvignon ‘Zero Point Five’ - De Grote Hamersma

Leitz

Cabernet Sauvignon ‘Zero Point Five’ 2023
Geproefd op 29 december 2023

Het blijft natuurlijk alcoholvrij. Kortom, de ‘echte’ wijndrinker mist wat maar wie per se rood zonder die levensbedreigende component wenst te drinken hoeft bij deze cabernet sauvignon van Leitz niet bang te zijn dat zijn of haar op hun beurt smaakpapillen bedreigd worden. Aardige, roodfruitige, sappige, licht gespicede rotwein met zelfs wat houvast.

Toegegeven, zoals al dat gedealcoholiseerde rood is ook deze wat aan de zoete kant. Daar schijnt nu eenmaal niet aan te ontkomen te zijn in dit genre. Maar wie niet schroomt om enigszins tegen de mores in deze fles Leitz enige tijd achter een gesloten koelkastdeur te parkeren dan gaat in het glas de deur van de snoepwinkel op zijn beurt straks wat minder wijd open.

Waarschuwing voor diegenen die om welke redenen dan ook volstrekt en volledig alcoholvrij eisen: beide rode Leitzjes (er is ook een pinot noir) tellen 0,5%.

wine-score-star
Rood
- Rheingau - Duitsland
Producent: Leitz cabernet sauvignon >
0,5%
medium
Alcoholvrij
Te koop bij Prijs
Pasteuning Wines & Spirits € 10.99
De Naakte Druiven € 10.99
Amavine € 10.99
wine-score-star
Rood
- Rheingau - Duitsland
Producent: Leitz
cabernet sauvignon >
0,5%
medium
Alcoholvrij
Te koop bij Prijs
Pasteuning Wines & Spirits € 10.99
De Naakte Druiven € 10.99
Amavine € 10.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.