Michel Sarrazin et Fils Les Grognots - De Grote Hamersma

Michel Sarrazin et Fils

Les Grognots 2020
Geproefd op 13 januari 2022

Uit 2020: een jaar om te huilen in Givry. Zo weinig, zo weinig. Zo sneu, zo sneu: wat er gebotteld kon worden is van een buitengewoon goede kwaliteit. Neem deze van Michel Sarrazin, waarvan de importeur met veel pijn en moeite een paar doosjes mocht kopen. Wie hem vervolgens kan vermurwen, weet misschien nog wat flesjes los te peuteren. 

'In mijn zaak heb ik ze goed verstopt in de hoop dat niemand ze weet te vinden. Ik denk dat ik ze nog een paar jaar laat liggen en dan lekker zelf opdrink' vertrouwde hij ons toe. Laten we een stokje steken voor zoveel hebberigheid en 'm aanprijzen. Slanke, frisse, krokante chardonnay. Wit fruit, iets anijs en citrus-precisie richting een mooie, schone afdronk. Geen gerommel met nadrukkelijk hout. Mild toasty, truffeltouch en een fijne ziltigheid. Wie maakt 'm los? 

wine-score-star
Wit
- Givry - Frankrijk
Te koop bij Prijs
Wijnsociëteit € 24.50
wine-score-star
Wit
- Givry - Frankrijk
Te koop bij Prijs
Wijnsociëteit € 24.50
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.