Domaine de l’Amaurigue Fleur de l’Amaurigue - De Grote Hamersma

Domaine de l’Amaurigue

Fleur de l'Amaurigue 2023
Geproefd op 24 februari 2024

Constant goede rosé van onze landgenoten Eugenie en Dick de Groot die sinds 1998 de bezitters zijn van dit domein in het centrum van de Provence. Ik Vertrek avant la lettre. En ook dochter Fleur is aan boord om de belangstelling rondom wijn en domein te stroomlijnen. Doet ze goed. Waar Domaine de l’Amaurigue is (feesten en partijen, andere vormen van vrolijk samenzijn, persbijeenkomsten), is Fleur. Nu helemaal. In vaste en in vloeibare vorm.

Maak kennis met Fleur de l’Amaurigue, vernoemd naar dochterlief. Kan geen toeval zijn dat zij roodharig is. Enfin, en tot zover. Proeven maar.

De nieuwe oogst. Verse Fleur. Ook dit jaar weer een puike provence. Eentje met inhoud in plaats van alleen maar kleur en een mooi plaatje. Teer besnaard rood fruit met een sinaasappelschilbittertje, herbes de Provence en een buitengewoon beschaafde kwieke afdronk. Is sinds kort getooid met het goedkeuringsvignet Haute Valeur Environnementale. Geproduceerd met respect voor natuur en omgeving en de belendende percelen.

Fleur geeft de Provence extra kleur. Dit jaar meer dan ooit. Want beter dan ooit.

wine-score-star
Rosé
- Côtes de Provence - Frankrijk
Producent: Domaine de l’Amaurigue cinsault >grenache >
12,5%
medium
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Vindom Wine Boutique € 13.99
wine-score-star
Rosé
- Côtes de Provence - Frankrijk
Producent: Domaine de l’Amaurigue
cinsault >grenache >
12,5%
medium
Sterwijn
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Vindom Wine Boutique € 13.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.