Domaine de la Clapiere Jardin de Jules - De Grote Hamersma

Domaine de la Clapiere

Jardin de Jules 2020
Geproefd op 7 mei 2022

Prachtdomein in de verzorgende handen van een nichtje uit de beroemde wijnmaakfamilie Castel. Maar waar deze vooral groot is geworden in de supermarkten heeft men zich hier op de wijnspecialisten gestort. En op de wijntoeristen. 

Domaine de la Clapière voorziet in luxe kamers, vergaderfaciliteiten en ander Roompot vakantiegerief. Gelukkig vergeet men niet ook de druiven goed te verzorgen. Leidt tot mooi, diep en meeslepend rood. Op Terra Vitis wijze tot ons gekomen dus met respect voor milieu, omgeving en de mens. 

Smakelijke, niet-pretentieuze, montere zuiderling, afkomstig uit ‘de tuin van Jules’. Moet een fikse lap zijn met al die wijnstokken. En lekker ook, al die bramen, kersen en zwarte bessen die er staan. Links nog een leuk kruidentuintje. De smaak te pakken? Schaal dan eens op naar Gatefer van hetzelfde domein. Ga ook daar eens mee in de tuin zitten. En steek de barbecue aan. 

wine-score-star
Rood
- Pays d’Oc - Frankrijk
Producent: Domaine de la Clapiere cabernet sauvignon >carignan >merlot >syrah >
14,5%
vol
Sterwijn
Terra Vitis
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Vinify € 9.95
wine-score-star
Rood
- Pays d’Oc - Frankrijk
Producent: Domaine de la Clapiere
cabernet sauvignon >carignan >merlot >syrah >
14,5%
vol
Sterwijn
Terra Vitis
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Vinify € 9.95
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.