Caro Caro - De Grote Hamersma

Caro

Caro 2016
Geproefd op 11 augustus 2022

Op het plakkertje op de proeffles stond € 11,95, maar dat leek ons toch wat onwaarschijnlijk. Gelukkig had de importeur ook een degelijk overzicht meegestuurd, en daar vonden we de meer realistische prijs.

Wanneer grootheden als Domaines Barons de Rotschild Lafite en Nicolas Catena, de Franse en de Argentijnse wijnaristocratie gaan samenwerken, verwacht je niet wijn van rond een tientje.

Bordeauxdruif cabernet en druif malbec, die oorspronkelijk ook uit Zuidwest-Frankrijk komt, maar het in z’n nieuwe vaderland Argentinië zoveel meer naar z’n heeft, vinden ze zich hier reuze gebroederlijk samen in de fles.

Deftig als médoc, stoer als de beste Argentijn. Cassisfruit, leer, degelijk eikenhout. Piepjong nog. En tot uw en onze geruststelling: Catena en Rothschild blijken wel degelijk wijnen van een (ruim) tientje te leveren. Prima wijnen ook nog.

wine-score-star
Rood
- Mendoza - Argentinië
Producent: Caro cabernet sauvignon >malbec >
13,5%
vol
Te koop bij Prijs
Drankgigant.nl € 41.95
wine-score-star
Rood
- Mendoza - Argentinië
Producent: Caro
cabernet sauvignon >malbec >
13,5%
vol
Te koop bij Prijs
Drankgigant.nl € 41.95
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.