La Capelude Grande Réserve - De Grote Hamersma

La Capelude

Grande Réserve 2021
Geproefd op 8 september 2022

Van dit domein beoordeelden we al  de blend van viognier en grenache blanc. En die viel in de smaak. Met dank ook aan het aantrekkelijke prijskaartje. Nu krijgen we hun Grande Réserve op de proeftafel. Nu is dat een beetje een inflatoir begrip. Klinkt immers exclusief. Een soort van limited edition waar maar een paar duizend flesjes voor de happy few van zijn gebotteld. 

Alleen kunnen we kunnen ons niet voorstellen dat Aldi louter voor hen heeft ingekocht. Toegegeven, de uitdrukking is 'poor people need low prices but rich people love them' maar daar is het businessmodel van deze Duitse deep discounter nu eenmaal niet op gebaseerd. Daarom is van deze Grande Réserve waarschijnlijk ook best een flinke hoeveelheid aanwezig. En dat is te hopen,  want voor € 5,49 krijg je flink wat waar voor je geld. Sappige appel, koele perzik, een tikje vanille van wat eikenhout en een lekkere klets citrus. Misschien een ideetje om er zelf een kleine reservevoorraad van aan te leggen? 

wine-score-star
Wit
- Pays d’Oc - Frankrijk
Te koop bij Prijs
Aldi € 4.99
wine-score-star
Wit
- Pays d’Oc - Frankrijk
Te koop bij Prijs
Aldi € 4.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.