Santa Julia

El Cabrito 2024
Geproefd op 2 september 2024

De wascapsule verklapt het al, en mocht je nog twijfelen dat geeft het etiket zekerheid met z'n kindertekening: natuurwijn. Natuurwijnen hebben niet altijd lakcapsules en rare tekeningen, maar alles met lakcapsule en rare tekening is zeker een natuurwijn.

En ter bevestiging is er nog het achteretiket met al z'n planeetvriendelijke keurmerken. Fijn idee: je hoeft je niet vast te lijmen op de A2, je kunt gewoon een fles van deze ontkurken.

En voor wie mocht terugschrikken voor dat natuurgeweld: ondanks de afwezigheid van sulfiet en andere hulpmiddelen is dit een heel herkenbare cabernet sauvignon. Voorzien van cassisfruit en strijdvaardige tannines. Wel helderder en opgewekter dan traditionele cabernet sauvignon.

Wilde u altijd al de barricaden op maar wist niet hoe, deinsde terug? De revolutie begint gewoon in het schap van Albert Heijn.

wine-score-star
Rood
- Argentinië - Argentinië
Producent: Santa Julia cabernet sauvignon >
13,5%
medium
Biologisch
Duurzaam
Natuurwijn
Vegan
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Albert Heijn € 11.99
wine-score-star
Rood
- Argentinië - Argentinië
Producent: Santa Julia
cabernet sauvignon >
13,5%
medium
Biologisch
Duurzaam
Natuurwijn
Vegan
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Albert Heijn € 11.99
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.