Afl.6: Het afscheid - De Grote Hamersma

De Grote Hamersma op reis, Languedoc

Aflevering 6: Het afscheid

Afsluitende barbecue als afscheid van de regio. Pluma (varkensvlees) met extra gerechten van Chef Cédric voor bij de Merlot en Syrah.

Leer mee en proef mee 
met de bijbehorende wijncursus

aangeboden door Montaignan en Jumbo

Languedoc wijncursus

Een minicursus vol interessante en vermakelijke weetjes, met wijn-spijs advies inclusief de bijpassende recepten.

Hoofdstuk 1: Frankrijk als vakantie maar vooral wijnland, de historie van de Languedoc en het nieuwe tijdperk van het zuiden.

Hoofdstuk 2: Over de wijngaarden en hoe de wijn gemaakt wordt.

Hoofdstuk 3: Wat en hoe proeven we, welke gerechten passen het best bij de Montaignan wijnen en waarom.

En als je alle toetsvragen goed hebt beantwoord ontvang je jouw eigen wijnproefessional diploma.

Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.