Top 10 Colaris wijnen

Hieronder vind je de top 10 van de door ons geproefde en beoordeelde Colaris wijnen. Maar er zijn er nog veel meer die een goede score hebben gekregen van De Grote Hamersma, je kunt ze hier vinden

wine-score-star
Rood 3 augustus 2021
Ben Glaetzer
Wallace 2018
- Barossa Valley
Ben Glaetzer: producent van Amon-Ra, een van de weinige iconische nieuwe wereld...

Te koop bij Colaris

€ 17,50
wine-score-star
Rood 27 november 2021
Château Branas Grand Poujeaux
2016
- Moulis-en-Médoc
Zie de 2018 voor meer informatie over Branas. 2016 overigens een heerlijk...

Te koop bij Colaris

€ 33,50
wine-score-regular
Rood 3 augustus 2021
Shaw + Smith
Pinot Noir 2019
- Adelaide Hills
Martin Shaw en Michael Hill Smith, die laatste Master of Wine nota...

Te koop bij Colaris

€ 24,50
wine-score-regular
Rood 27 december 2021
Fleur de Pédesclaux
2018
- Pauillac
Pédesclaux. Sleeping beauty. In 2009 wakker gekust door de familie Lorenzetti, groot...

Te koop bij Colaris

€ 25,00
wine-score-regular
Rood 27 december 2021
Shaw + Smith
Shiraz 2019
- Adelaide Hills
Martin Shaw en Michael Hill Smith combineerden beider kunnen tot een potente...

Te koop bij Colaris

€ 26,50
wine-score-regular
Rood 27 november 2021
Château Branas Grand Poujeaux
2018
- Moulis-en-Médoc
Kleine appellation in het zuiden van Médoc. 600 hectare slechts, verdeeld over...

Te koop bij 2 Verkooppunten

Vanaf € 31,95
Meyer-Fonné
wine-score-star
Wit 27 december 2021
Meyer-Fonné
Pinot Blanc 2020
- Alsace
Meyer-Fonné. All in the family. François, de kleinzoon van grondlegger Félix, runt...

Te koop bij Colaris

€ 9,75
Domaine Maby
wine-score-star
Rood 27 december 2021
Domaine Maby
Baroques 2020
- Pont du Gard
Maby, een van de betere domeinen in de zuidelijke Rhône. Zie ook...

Te koop bij Colaris

€ 10,50

Rianne Ogink: Handenvol biodynamische koeienpoep
“Some career choices led me to this”. Dat is wat ik dacht toen ik op een blauwe maandag gefermenteerde schijt uit 132 opgegraven koehoorns stond te peuteren.
Rianne Ogink: Een primeur in Bordeaux
Even voor een dagje geen student, maar weer als sommelier op pad. Heerlijk was het! Met het team van wijnkoperij Okhuysen mocht ik de fameuze ‘en primeur’ wijnen proeven op de rech....
Job Seuren: De invloed van geur in een restaurant
In de eerste les van elke basiscursus wijn leer je een ding als eerste: proeven doe je met je neus. Ben je verkouden en je ruikt niks heb je ook niks aan wijnproeven, want je proef....