Top 10 De Bruijn Wijnkopers wijnen

Hieronder vind je de top 10 van de door ons geproefde en beoordeelde De Bruijn Wijnkopers wijnen. Maar er zijn er nog veel meer die een goede score hebben gekregen van De Grote Hamersma, je kunt ze hier vinden

wine-score-star
Wit 22 augustus 2021
Les Hautes Terres
Joséphine 'Brut Nature'
- Crémant de Limoux
Crémant de Limoux, uit Roquetaillade, van druif mauzac. Het klinkt net wat...

Te koop bij De Bruijn Wijnkopers

€ 20,50
wine-score-star
Rood 6 november 2021
Domaine de la Vieille Julienne
les Trois Sources 2017
- Châteauneuf-du-Pape
Vrij briljante paap van een domein dat er ook in schittert. Een...

Te koop bij De Bruijn Wijnkopers

€ 62,50
wine-score-star
Rood 6 november 2021
Domaine de la Vieille Julienne
lieu-dit Clavin 2019
- Côtes du Rhône
Kijk nou toch ook even bij de wijnen van Jean-Paul Daumen. Rhône-ranger...

Te koop bij De Bruijn Wijnkopers

€ 21,00
wine-score-star
Rood 22 augustus 2021
Anne Claude Leflaive
Cabernet Franc 'Clau de Nell' 2018
- Anjou
Vroeger had je van die ouderwets gemaakte loirewijnen van cabernet franc die...

Te koop bij De Bruijn Wijnkopers

€ 28,50
wine-score-star
Wit 6 november 2021
Château des Quarts
Clos des Quarts Monopole 2018
- Pouilly-Fuissé
Twee grote namen bij elkaar op een piepklein stukje grond. Olivier Merlin,...

Te koop bij De Bruijn Wijnkopers

€ 50,50
wine-score-star
Rood 22 augustus 2021
Jean-Paul Daumen
Méditerrannée par Jean-Paul Daumen 2019
- Méditerranée
Jean-Paul Daumen, de baas en wijnmaker van het onvolprezen Domaine de la...

Te koop bij De Bruijn Wijnkopers

€ 9,25
wine-score-star
Wit 22 augustus 2021
Les Équilibristes
Hirsute 2020
- Bergerac
Bordeauxdruif sémillon is naaste familie van sauvignon blanc, maar in de verste...

Te koop bij De Bruijn Wijnkopers

€ 12,75
wine-score-star
Wit 22 augustus 2021
Les Hautes Terres
Autres Terres 2020
- Vin de France
Een fles met een fraai, doch weinig mededeelzaam etiket. Het blijkt, vertelt...

Te koop bij De Bruijn Wijnkopers

€ 13,75

Rianne Ogink: Handenvol biodynamische koeienpoep
“Some career choices led me to this”. Dat is wat ik dacht toen ik op een blauwe maandag gefermenteerde schijt uit 132 opgegraven koehoorns stond te peuteren.
Rianne Ogink: Een primeur in Bordeaux
Even voor een dagje geen student, maar weer als sommelier op pad. Heerlijk was het! Met het team van wijnkoperij Okhuysen mocht ik de fameuze ‘en primeur’ wijnen proeven op de rech....
Job Seuren: De invloed van geur in een restaurant
In de eerste les van elke basiscursus wijn leer je een ding als eerste: proeven doe je met je neus. Ben je verkouden en je ruikt niks heb je ook niks aan wijnproeven, want je proef....