The Boho Life

Tempranillo Cabernet Sauvignon 2021
Geproefd op 1 juli 2023

‘Let’s have fun whilst we save the planet.’ Het valt ons wel vaker op dat bij met name de voordeliger biowijnen er een joviaal toontje wordt aangeslagen op de etiketten. Schoolborden-eetcafé typografie. Joelen maar. Semi-aanmoediging. Prietpraat-protest. Op niets gestoelde belofte: ‘unique blends from 100% organic wines’. Dat schijnt The Boho Life te zijn. 

Enfin, aan een blend van tempranillo en cabernet sauvignon is echt niks bijzonders. De inhoud? Prima. Had ook zonder wereld verbeterende boodschap de eindstreep wel gehaald. Vrolijk kersensap, cassis-spoortje, zachte tannines, lichte kruiderij en opvallend: een pepermuntwaasje op de afdronk dit verse oogstjaar. Kortom, lekker fris. 

Wie in wit de wereld wil verbeteren, kan overigens ook met een unique blend van verdejo en sauvignon blanc een kruispuntje op de A12 blokkeren.

wine-score-star
Rood
- Spanje - Spanje
Producent: The Boho Life cabernet sauvignon >tempranillo >
13%
medium
Biologisch
Vegan
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Hema € 6.50
wine-score-star
Rood
- Spanje - Spanje
Producent: The Boho Life
cabernet sauvignon >tempranillo >
13%
medium
Biologisch
Vegan
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
Hema € 6.50
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.