Bellingham

Viognier - The Bernard Series 'Hand Picked' 2022
Geproefd op 30 mei 2024

The Bernard Series: genoemd naar Bernard Podlashuk, oprichter van Bellingham. Een limited release. Niet omdat ze Bernard met weinig wijnen willen eren, maar omdat dit een uitgelezen keuze is, Een bijzondere zeldzaamheid. Het beste van het beste voor die beste Bernard.

Met de hand geplukte druiven (om die te duiden hebben ze dat ook maar even op het etiket gezet), strenge selectie in de kelder om de mooiste exemplaren eruit te halen, de inzet van een eigen gist en een gedeeltelijke rijping op oude vaten.

Waarbij het beste is: ze hebben niet te veel hun best gedaan. Vaak ontsporen zulke wijnen. Proberen ze het te mooi te maken, met te veel van alles.

En druif viognier kan hoe dan ook nogal de bocht uitvliegen, te zwoel worden, te log en plomp.Deze viognier echter is elegant, fraai ingetogen, sierlijk. Niks overdadigs. Een fraai eerbetoon.

wine-score-star
Wit
- Cape Coast - Zuid-Afrika
Producent: Bellingham viognier >
13%
medium
Te koop bij Prijs
Vinify € 19.95
wine-score-star
Wit
- Cape Coast - Zuid-Afrika
Producent: Bellingham
viognier >
13%
medium
Te koop bij Prijs
Vinify € 19.95
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.