Bernard-Massard

Organic Brut
Geproefd op 6 september 2024

Gemaakt op de champagnemanier, van champagnedruiven chardonnay en pinot noir, plus Elzaszusje pinot blanc en de riesling van de buren.

Hé, maar die kennen we toch al, van deze Luxemburgse familiefirma die een goede eeuw geleden in Champagne stage ging lopen om de kunst van het betere schuimwijnmaken te leren?

Inderdaad. Maar dit is de biologische versie.

Proef je dat nou? Ja, we hebben medewerker ze ons blind laten voorschotelen en we haalden deze er ook blinf=dgeproefd uit. Wat meer nuances, tegelijk ook wat voller. Puurder, spannender. Maar misschie hebben ze er gewoon nog meer hun best op gedaan dan op hun gewone - waar ze ook al zo hun best op doen.

Hoe dan ook: prima crémant, zoals je deze wijn in Frankrijk zou noemen, vol fruit, droog maar niet griezelig strakdroog, met voorname inbreng van de riesling, voor een meer dan prima prijs.

wine-score-star
Wit Mousserend
- Luxemburg - Luxemburg
Producent: Bernard-Massard chardonnay >pinot blanc >pinot noir >riesling >
12%
droog
Biologisch
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
De Monnik Dranken € 19.95
wine-score-star
Wit Mousserend
- Luxemburg - Luxemburg
Producent: Bernard-Massard
chardonnay >pinot blanc >pinot noir >riesling >
12%
droog
Biologisch
De Groene Hamersma
Te koop bij Prijs
De Monnik Dranken € 19.95
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.