Bruce Jack Sauvignon Blanc - De Grote Hamersma

Bruce Jack

Sauvignon Blanc 2022
Geproefd op 15 maart 2023

Bruce is de beroerdste niet. Geeft graag zelf op zijn vooretiket al aan wat je kan verwachten. In dit geval 'gooseberry & apple pie with a twist of lime'. Dat laat het achteretiket over voor een foto van Bruce zelf en natuurlijk grappen en grollen, zoals zijn drie gouden regels:

1. Drink only what you love

2. Repeat Rule 1

3. Repeat Rule 2

Maar zoals je weet schuilt er in iedere grap een kern van waarheid. Voor Bruce zelf geldt daarom ook (misschien wel Rule #4): 'Make what you love'. 

Wellicht is dat ook de reden waarom hij zijn sauvignon blanc - ondanks zijn nieuwe wereld uiterlijke kenmerken - maakt in de stijl van de oude wereld. Een knipoog naar de Loire is snel gemaakt. Door de kruisbessen, groene appel, grapefruit maar ook door de vuursteen, de afgestreken lucifer en de flinty-vuurwerkassociatie die hij geeft, neigt ie zelfs een tikkie naar Pouilly-Fumé. 

Lekkere trek? Drink Bruce Jack. 

wine-score-star
Wit
- Western Cape - Zuid-Afrika
Producent: Bruce Jack sauvignon blanc >
13%
licht
Te koop bij Prijs
Gall & Gall € 7.69
wine-score-star
Wit
- Western Cape - Zuid-Afrika
Producent: Bruce Jack
sauvignon blanc >
13%
licht
Te koop bij Prijs
Gall & Gall € 7.69
Sluiten ×

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste top 5, actuele supermarkt vondsten, aanbiedingen en favorieten van De Grote Hamersma! Met informatie, trends en tips over de beste wijnen op de Nederlandse schappen.